Vloerreinigings Bedrijf

Vloerreinigings Bedrijf

Om de kwaliteit van uw vloeren te behouden is goede zorg nodig. De grote hoeveelheid schoenen, hakken en wielen kunnen de vloer flink beschadigen. JV-Cleaning zorgt ervoor dat uw vloer er zo goed als nieuw uitzien. Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Wij streven er daarom ook naar om de levensduur van uw vloeren te verlengen. Wij houden rekening met vocht en vuil, zodat slijtage voorkomen kan worden. Omdat elke vloer andere zorg nodig heeft, maken wij een behandelplan op maat.

We behandelen verschillende soorten vloeren een voorbeeld hiervan is: karpet, parketvloeren, linoleum, vinyl, tegels hout en gietvloeren. Iedere vloer heeft een andere behandeling nodig daarom heeft JV Cleaning een oplossing voor elke situatie. U kunt samen met ons bekijken wat uw wensen zijn. Gezien het feit dat wij in grote delen van Nederland gevestigd zijn is het geen probleem om ons te bereiken.

Als u nog verdere vragen heeft over wat voor soort producten wij gebruiken voor uw vloeren aarzel dan niet en neem gerust contact op met ons want uw tevredenheid is het belangrijkste voor ons.

×