Dieptereiniging

Dieptereiniging

Dieptereiniging is een aanvulling op het normale schoonmaakonderhoud. Tijdens deze speciale vorm van reinigen wordt extra aandacht besteed aan moeilijk te bereiken plekken.
JV-Cleaning werkt met stoomreinigers en speciale methodes om hardnekkige vuil weg te werken. Zo wordt apparatuur losgehaald en verschoven om aanslag te verwijderen. Hier hoort ook het desinfecteren van de werkplekken bij.

Wij zijn gevestigd in verschillende regio’s binnen Nederland zoals Hoofddorp, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Onze dienstverlening blijft groeien en bloeien door vakmanschap en onze professionele medewerkers.
Onder dieptereiniging verstaan wij: een toevoeging op ons schoonmaakwerk. Denk hierbij aan het desinfecteren van kleine hoeken en gaten waar u dagelijks niet bij kunt komen tijden uw alledaagse schoonmaakwerkzaamheden. Denk bij dieptereiniging ook eraan dat sommige stukken niet zo makkelijk weg zullen gaan, maar gelukkig gebruiken wij milieu vriendelijke producten en de beste kwaliteit schoonmaak spullen dus u hoeft zich nergens druk om te maken

×