Sanitaire schoonmaak

Sanitaire schoonmaak

Voornamelijk in gebouwen waar veel bezoekers langskomen zoals ziekenhuizen, zorginstellingen is een schoon toilet van belang.
JV-Cleaning zorgt ervoor dat de sanitaire ruimtes altijd fris zijn en blijven.
Daarnaast is JV-Cleaning ook verantwoordelijk voor het bijvullen van de sanitaire artikelen, zoals zeepdispensers en toiletpapier. Wij begrijpen dat u kwaliteit verwacht en daarom gebruiken wij ook alleen maar milieuvriendelijke producten die geen strepen achterlaten tijdens het schoon maken, er blijven bijvoorbeeld geen vlekken en geurtjes achter zo blijven u sanitaire ruimtes goed schoon en lekker fris.
Onze 100% milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor groot en klein vuil dus u kunt verwachten dat u sanitaire ruimtes erg schoon zullen worden. Verder gebruiken wij niks anders dan milieuvriendelijke producten.

Onze JV-Cleaning ’s medewerkers werken met zorg tijdens het schoonmaken dus u kunt erop rekenen dat alles schoon en netjes eruit zal zien.
Waar u ook vanuit kunt gaan is dat onze medewerkers erg vlot, enthousiast en gedetailleerd te werk zullen gaan. U hoeft zich dus niet druk te maken over de tijdsperiode.
Kortom bij JV-Cleaning bent u in goede handen en hygiëne vinden wij heel belangrijk. Wij denken graag mee met u. JV-Cleaning is een fijn bedrijf om zaken mee te doen, onze medewerkers zijn leuk om mee te werken en komen hun afspraken na.
Waarom zou u voor JV Cleaning kiezen?
Omdat wij verscheidenheid aan schoonmaakdiensten bieden, duidelijke afspraken maken en wij hebben een vast aanspreekpunt.

×