Schoonmaakdiensten

JV-Cleaning gebruikt de modernste apparatuur om het beste resultaat te behalen. Daarnaast zijn al onze schoonmaakmiddelen milieuvriendelijk.
Wij maken samen met onze opdrachtgevers een schoonmaakplan op maat en natuurlijk voor een betaalbare prijs. Wij snappen dat u kwaliteit verwacht daarom gebruiken wij ook alleen maar producten van de beste kwaliteit. U noemt u wensen en onze JV Cleaning ’s medewerkers zorgen voor een goede service. Ook zullen onze medewerkers erg precies te werk gaan, dat wil zeggen dat wij geen enkele plek overslaan dat schoon moet zijn.
Al onze schoonmaakproducten worden met zorg samengesteld door experts , kortom wij zijn een vakman in het schoonmaken van bijvoorbeeld kantoorpanden, ziekenhuizen en andere gebouwen.

JV-Cleaning is in de Zuid regio van Holland Den haag gevestigd. Ons schoonmaakbedrijf is actief in de volgende regio’s: Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Amstelveen, Bodegraven, Haarlem, Leiden, Oegstgeest, Purmerend, Zaandam, Zoetermeer.
Verder doet ons bedrijf ook aan: Diepreiniging, Vloerreiniging Glazenwassen, Gevelreiniging en Sanitaire schoonmaak.
Voor ons is de tevredenheid van de klant het belangrijkst dus kijk gerust naar de beoordelingen die onze klanten ons geven Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Als u nog verdere vragen heeft over ons schoonmaakbedrijf neem gerust contact met ons op of kijk rond op onze website.